Снимки: ПетелМФК Спартак спечели петото издание на международния турнир по

...
Снимки: ПетелМФК Спартак спечели петото издание на международния турнир по
Коментари Харесай

МФК Спартак спечели международния турнир по плажен футбол във Варна

Снимки: Петел

МФК Спартак завоюва петото издание на интернационалния шампионат по плажен футбол, който се организира на пясъка във варненския квартал " Аспарухово ". Участие в конкуренцията взеха още румънския Уест Дева и молдовския Нистру, като трите отбора играха по два пъти между тях.



Шампионите на България завоюваха и четирите си срещи. В първата те биха румънците с 4:2 с два гола на Мариан Мачиука-Мачи и по един на Илиян Илиев и Станислав Джамбазов. След това възпитаниците на Симеон Христов се оправиха и с Нистру, надделявайки с 9:6. Тук четири пъти противниковата врата порази Мачи, по два пъти това сториха Станислав Джамбазов и Мартин Рачев, а един път - игралият във футболната Шампионска лига против Реал (Мадрид) преди години Владислав Мирчев. В третата си среща Спартак за повторно надви над молдовците, този път с 5:4. С хеттрик се регистрира Мачи, а по едно попадение прибавиха Станислав Джамбазов и Мартин Рачев. Варненци биха с 10:4 Уест Дева в последния си дуел. Тук над всички бе Кристиан Димитров с четири гола, Мачи добави два, а по един - вратарят Добромир Господинов, Павел Адамов, Владислав Мирчев и капитанът Иван Мартинов.



На второ място приключиха молдовците, които записаха две победи над румънците - с 6:4 и 7:5.



Организаторите на конкуренцията връчиха и две самостоятелни награди. Призът " Ники Терзиев " за най-атрактивен състезател получи Илиян Илиев, а за най-отдаден " Наско Тодоров " отиде при Добромир Господинов.



Турнирът бе генерална подготовка за трите тима преди присъединяване им в Шампионската лига по плажен футбол в Назаре, Португалия в първата половина на юни. Любопитното е, че Спартак и Нистру са в една предварителна група там.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР