Снимки ПетелТреньорът на Спартак Димитър Димитров каза, че обича нападателен

...
Снимки ПетелТреньорът на Спартак Димитър Димитров каза, че обича нападателен
Коментари Харесай

Херо: Искам Спартак да напада, но трябва да печелим

Снимки " Петел "

Треньорът на Спартак Димитър Димитров сподели, че обича настъпателен футбол, само че през пролетта всеки мач ще е съвсем край, защото им трябват точки, тъй че за него ще е най-важно да търсят оптимален брой победи и да печелят, даже и грозно.

Започваме зимна подготовка със 17 футболисти - 14 полеви и 3 вратари, а като цяло желая да работя с група от 23 играчи, 20 от които полеви. Имаме уговорка за привличането на двама чужденци, само че те имат визови проблеми и го чакаме да дойдат. Като цяло диря още 5-6 нови. Желанието ми е да има баланс в състава, защото на някои постове в този момент имаме повече играчи, само че няма да прецизирам, защото са много чувствителни. Ще призная, че някои футболисти, които ни бяха първи избор, не успяхме да ги вземем и затова се насочихме към играчи, които бяха втори избор, съобщи още Херо пред първата подготовка.



От новите попълнения в заниманието се включиха Кристиано Фигейредо, Александър Цветков, Андриан Димитров и Жоао Фернандес, а до дни се чака и Александър Белоусов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР