Снимки: ПетелСтотици хора изпращат в момента Петко Петков в последния

...
Снимки: ПетелСтотици хора изпращат в момента Петко Петков в последния
Коментари Харесай

Стара Загора изпраща футболната легенда Петко Петков в последния му път

Снимки: „ Петел ”

Стотици хора изпращат сега Петко Петков в последния му път в Стара Загора. Както е известно, великият нападател умря на 73 години в петък сутринта.

Последно довиждане с футболната легенда в Държавната опера си взеха кметът на града под липите Живко Тодоров, целият тим на Берое, воден от Димитър Димитров-Херо, шефът на БФС Михаил Касабов, дясната ръка на спортния министър Красен Кралев – Гошо Гинчев, някогашният президент на Берое Атанас Атанасов-Кеби, генерации футболисти и митове на Берое, измежду които Евгени Янчовски, Васил Драголов, Кънчо Кашеров, Теньо Минчев и Радко Калайджиев, почитатели и фенове на Петков.





По пътя към поклонението последователите на Берое вървяха с афиш с лика на Петко Петков и надпис „ Легендите не умират ”, а някои от тях възпламениха факли.



„ Петко бе популярен футболист и огромен човек, правилен другар. Мъката ми е голяма. Чух по какъв начин видни персони разискват концепцията стадионът в Стара Загора да носи неговото име и да му създадат бюст-памтеник. Каквото и да се случи, Петко Петков от дълго време е увековечил името си в Стара Загора и в родния ни футбол, и в никакъв случай няма да бъде пропуснат. ”, съобщи за „ Петел ” Атанас Атанасов-Кеби.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР