снимки ПетелОткровен, открит и много директен, без притеснения дори и

...
снимки ПетелОткровен, открит и много директен, без притеснения дори и
Коментари Харесай

Четете в „Петел“: Стефан Данаилов с изповед във Варна, разказа как се забавлявал като млад манекен с 4,50 лева

снимки " Петел "

Откровен, открит и доста пряк, без терзания даже и от мъчителните истини – подобен се появи през днешния ден пред репортерите във Варна великият български артист Стефан Данаилов. Той е в морския град за представянето на автобиографичната си книга „ Романът на моя живот “, което ще се състои от 19 часа довечера във ФКЦ, което ще е гратис.

„ Няма по какъв начин да не усеща любимец на ориста, на 27 години бях един от най-известните хора в страната си “, разяснява огромният български актьор. Той обаче добави, че в последно време се усеща, като че ли тя го изоставила. „ Моето разтърсено здраве напълно се разклати “, призна колкото с скука, толкоз и с мъчителна подигравка Ламбо. Той даже показа, че си мечтаел да хапне агне на Гергьовден с варненските си другари, които по думите му „ не са доста, само че са доста съществени “. Организмът му обаче отново му погодил неприятен номер.



„ Мечтая си аз, въобразявам си по какъв начин се пече – чудо-юдо, обаче ненадейно получих такива киселини в корема, че най-сетне на Гергьовден можех да хапна единствено две препечени филийки самун “, призна една от най-големите български звезди за всички времена.

Стефан Данаилов разяснява, че пожелава на всеки артист да има неговата кариера. „ Някои сътрудници получиха самопризнание, когато към този момент бяха възрастни. Моята кариера потегли с взрив и поисквам това на всеки. Актьорската специалност е антична, ние сме с проститутките... Това, което би трябвало с цел да постигнеш триумф в нея, е да обичаш това, което правиш. Освен да имат прочут гений, несъмнено, актьорите би трябвало да обичат специалността си.



„ Романът на моя живот “ е книга в която разказите на Стефан Данаилов са записани от Георги Тошев. Кинозвездата призна, че в началото разкрил значими моменти в текста, които липсват, само че след това се съгласил, че не може всяка детайлност да влезе в изданието и по тази причина би трябвало да се концентрира върху най-важното. Заедно с представянето на изданието, публиката във ФКЦ във Варна ще може да види театър да юбилея на проф. Данаилов, в който ще вземат участие известни артисти, които са негови ученици: Силвия Лулчева, Ненчо Илчев, Дарин Ангелов и Деян Ангелов и Божидар Мицев.

„ В мемоарната литература доста се лъже, тъй като тя е късмет да уязвиш хора, които не харесваш. Аз обаче взех решение да опиша съвсем единствено за себе си “, сподели още проф. Стефан Данаилов.

Народният представител от групата на социалистите малко изненадващо призна, че не счита пестеливостта и скромността за най-големите полезности. „ Човек може с 2 и с 200, аз избирам с 200. Не имам вяра в това, че създателят би трябвало да е гладен, с цел да се изострят сетивата си “, разяснява Ламбо, като добави, че при започване на кариерата си е работел непрекъснато, в това число и по халтури и даже като манекен за фешън списания. Това станало благодарение на към този момент починалата му брачна половинка Мария.

„ В списание „ Лада “ тогава плащаха 4,50 лв. за една фотография. Но с 4,50 лв. с Мери можехме да отидем на ресторант, да си поръчаме гулаш или шницели със салатки и бяло винце „ Димят “, да танцуваме, да се забавляваме и да оставим и бакшиш “, описа Стефан Данаилов.

Той показа също, че брачната половинка му му се присънила неотдавна и му споделила в съня, че би трябвало да подари нещо. По тази причина копия от книгата му „ Романът на моя живот “, чиято известност към този момент надминава предварителните упования, са дарени на библиотеки и читалища.



Стефан Данаилов призна, че има особена връзка с Варна, тъй като е снимал в морския град ужасно доста фотоси, в това число подиуми от италианския сериал „ Октопод “. Пак във Варна, като дете, той претърпял преживелица с огромен прилеп, който влетял в стаята му и го стреснал. След тази преживелица бъдещият артист решил, че ще живее благополучен живот.

„ Шегуваме се от време на време, „ в случай че можеше този или оня хотел да споделя “. Хотелите във Варна и в курортите в действителност доста могат да опишат за мен “, призна с усмивка Стефан Данаилов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР