Снимки: ПетелЕсента официално настъпи, а и синоптиците предупреждават, че захлаждането

...
Снимки: ПетелЕсента официално настъпи, а и синоптиците предупреждават, че захлаждането
Коментари Харесай

Хилядите българи, които биха път до Гърция, се прецакаха, последните дни на лятото във Варна са страхотни!

Снимки: „ Петел ”

Есента публично настъпи, а и синоптиците предизвестяват, че захлаждането и дъждовете се доближават.  Времето край морето обаче си остана лятно в последните почивни дни и всички, които избраха да ги прекарат във Варна, а не да речем  в Гърция, не сбъркаха.

Плажовете в Морската столица все по този начин оферират чудесни благоприятни условия за водни развлечения, а вятърът е добре пристигнал за кайтсърфистите. Край морето във Варна е надалеч по-спокойно, в сравнение с в разгара на лятото, а морската вода е чиста и към момента топла.



Единственият по-сериозен проблем за плувците са едрите медузи, на които няма по какъв начин да не се натъкнеш, в случай че влезеш малко по-навътре. Опарването им е неприятно и дразнещо, само че на процедура не е рисково.



Заедно с това времето е отлично за разходки в Морската градина, както и в самия град, който към този момент не е толкоз препълнен с туристи, само че към момента предлага доста занимания на гостите си. Не е загадка, че септември е и обичаното време на самите варненци да усетят преимуществото, че живеят покрай морето.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР