снимки: ПетелАкция по сеч на опасни клони тече на кръстовището

...
снимки: ПетелАкция по сеч на опасни клони тече на кръстовището
Коментари Харесай

Внимание! Режат клони на оживено кръстовище във Варна, пресичането е пълен хаос

снимки: " Петел "

Акция по сеч на рискови клони тече на кръстовището на бул. „ Цар Освободител “ и на бул. „ Осми Приморски полк “ във Варна. Част от тротоара е отцепен и пешеходците нямат различен избор, с изключение на да се движат по уличното платно сред колите.

Кръстовището на Червения площад (пл. „ Съединение “) е едно от най-натоварените във Варна. През него непрекъснато минават доста коли и доста пешеходци, които пресичат както могат. За регулирането на придвижването не са подхванати никакви специфични ограничения.



Единствената сигнализация е една опъната лента на тротоара и няколко конуса, които много мъчно се виждат. Работниците по озеленяването се пробват да насочват пешеходците от кое място да минават, само че пътят им по този начин или другояче е единствено един – сред колите.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР