Снимки от колежа на изпълнителния директор на Тесла Илон Мъск

...
Снимки от колежа на изпълнителния директор на Тесла Илон Мъск
Коментари Харесай

Продадоха на търг за $165 000 снимки на Мъск от колежа

Снимки от колежа на изпълнителния шеф на " Тесла " Илон Мъск и движимости на приятелката му от колежанските години бяха продадени на търг за 165 000 $, заяви Асошиейтед прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Базираната в Бостън аукционна къща " Ар Ар Окшън " разгласи, че сбирката от невиждани обществено до момента фотоси и предмети е на някогашната другарка на милиардера Дженифър Гуин.

В сряда Мъск смени профилната си фотография в Туитър с една от тези остарели фотографии. В момента той води обществена борба с Туитър, с цел да се откаже от съглашението да купи обществената медия за 44 милиарда $.

Гуин сподели пред в. " Бостън глоуб ", че когато прочела за търг с курсови работи и проби на Мъск от студентските години, осъзнала, че разполага с доста по-лични движимости, които може да продаде, измежду които благи фотоси, картичка за рождения й ден от него и колие, което й подарил.

Мъск и Гуин излизат от 1994 година до 1995 година, когато учат в университета на Пенсилвания. Разделят се, когато Мъск приключва, реалокира се в Калифорния и й споделя, че не може да приказва дълго по телефона, тъй като това е губене на време, споделя Гуин.

" Разделихме се, тъкмо преди да стартира да покорява света ", сподели тя.

Златно колие с дребен зелен изумруд, което Мъск подарява на Гуин в края на 1994 година за рождения й ден, бе продадено за 51 000 $. Картичката за празника, в която Мъск назовава приятелката си " Бу-Бу ", бе купена за близо 17 000 $. Снимка на двамата с още четирима души преди завършването им е продадена за 42 000 $.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР