Снимки Община ВарнаПо наша информация не един, а двама са

...
Снимки Община ВарнаПо наша информация не един, а двама са
Коментари Харесай

Илия Коев, заместник-кмет по сигурността: Служителите, които си мислят, че няма да изпълняват законните си задължения, жестоко се лъжат

Снимки Община Варна

По наша информация не един, а двама са арестуваните с рушвет през днешния ден чиновници на Община Варна. Те са арестувани на паркинга на административното здание с белязани банкноти на обща стойност 2 000 евро. Това сподели заместник-кметът по сигурността в Община Варна Илия Коев на ексклузивен брифинг за медиите във връзка обществена информация за един арестуван чиновник по съмнения за корупция. Единият от чиновниците работи в отдел „ Строителен надзор “ на ниско равнище, стана ясно още от думите му, предадоха от пресцентъра на Общината.

На въпрос ще има ли и други чиновници, Коев отговори, че инспекциите ще обзет всички чиновници, които са престъпили закона.
Водим вътрешни инспекции още от началото на мандата на господин Коцев по сигнали на жители. Имаме доста сигнали. По тях се правят инспекции посредством точно на жителите. Няма да спрем дотук. Служителите, които си мислят, че няма да извършват законните си отговорности, грубо се лъжат. Проверката по случая в Община Варна е завършила. В момента текат следствени дейности от страна на органите на реда, разясни Коев.

Попитан дали ще има реакция, в случай че се получат сигнали за нарушавания на новоназначени чиновници, той отговори, че без значение какви са чиновниците всеки ще си понесе следствията.
Коев благодаря на органите на реда за положителната им работа и акцентира, че Общината оказва цялостно подпомагане и работи в цялостен синхрон с органите на реда.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР