Снимки, направени от командоси на Специалните операции на САЩ, бяха

...
Снимки, направени от командоси на Специалните операции на САЩ, бяха
Коментари Харесай

Командоси на САЩ заснели тялото на Сюлеймани веднага след смъртоносния удар СНИМКИ 18+

Снимки, направени от командоси на Специалните интервенции на Съединени американски щати, бяха публикувани в мрежата. На тях се виждат последствията от американския въздушен удар, при който бе премахнат иранския военачалник Касем Сюлеймани в Международното летище на Багдад.

Снимките, показващи злокобните резултати от ракетната офанзива на дрон "Жътвар " по двете коли, с които са пътували Сюлеймани и още деверима души, са разполагаем на "Фокс нюз ", Медията ги е получила от източник от американското държавно управление.


Американски бойци скрито са следели конвоя на Сюлеймани на към 800 метра. Веднага след нанасянето на удара те бързо са пристигнали на мястото му, с цел да потвърдят, че иранският военачалник е мъртъв.

На фотосите се виждат горящи и усукани остатъци от автомобила, в който е пътувал Сюлеймани. Също се виждат и редица негови персонални движимости, измежду които портфейл и мобилен телефон.

Сюлеймани също е носил със себе си книга с лирика, револвер и пушка.

Също по този начин на фотосите се вижда, че вследствие на удара тялото на генерала е било обезобразено, вижда се, че то няма крака.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР