Снимки на нов всъдеходен модел на Ford, направени по време

...
Снимки на нов всъдеходен модел на Ford, направени по време
Коментари Харесай

Ford показа неизвестен до момента всъдеход

Снимки на нов всъдеходен модел на Ford, направени по време на конференция на дилърите, бяха оповестени в интернет. На тях се вижда автомобил, като най-вероятно става дума за възроденият Bronco. Не е изключено обаче, това да е различен кросоувър, построен на платформата на модела Focus Active. Този автомобил е именуван Baby Bronco от медиите в Съединени американски щати.
Ако се съди по изображенията, към този момент безименният модел е в ретро-стил, което ускорява слуховете, че става дума точно за възродения Bronco. Автомобилът припомня за класическите всъдеходи на Ford по стилизираната си светодиодна оптика, леко снижената задната част, както и по двуцветната декорация на каросерията с бял покрив.

По-рано Ford загатна нещо сходно (на снимката). Тогава компанията разгласи, че това е бъдещият Bronco, който е апетитен за главен съперник на Jeep Wrangler. Освен него, на дилърите са били показани нов Explorer, актуализирания Escape, електрически автомобил, както и топ-версията на Mustang – Shelby GT 500.
За възродения Bronco е известно, че ще бъде издигнат на платформата на пикапа Ranger. Дизайнът ненапълно ще припомня този на концептуалния модел Troller R-X, показан още през 2012 година Очаква се всъдеходът да получи 7-степенна механична скоростна кутия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР