Снимки на намиращия се в кома Михаел Шумахер са били

...
Снимки на намиращия се в кома Михаел Шумахер са били
Коментари Харесай

Продават откраднати снимки на Шумахер за 1 милиона паунда

Снимки на намиращия се в кома Михаел Шумахер са били откраднати от вкъщи на фамилията в Женева и се продават за един милиона паунда, оповестява английският таблоид Мирър. След ски случая на именития водач от Формула 1 в края на 2013-та година, неговото семейство пази положението му в цялостна загадка, като досега в общественото пространство не се е появявал нито един кадър на германеца, за който се поставят специфични медицински грижи в имението в Женева.
Според изданието апаш е проникнал в дома на семейство Шумахер и е откраднал снимки, на който се вижда по какъв начин Шумахер лежи в леглото си. Съпругата му Корина незабавно е уведомила полицията за случилото се, като досега въпросните фотоси не са били оповестени на никое място. Корина е изразила и решимостта си да съди всеки, който разгласява фотоси на брачна половинка ѝ.
Още в края на предходната година именитият италиански неврохирург доктор Никола Ачари съобщи, че днес Шумахер ще наподобява доста друго от това, което всички си спомнят преди трагичния случай. Ачари разкри, че мозъчната контузия на Шумахер носи със себе си доста съпътстващи проблеми, които най-вероятно изцяло са преобразили седемкратния международен първенец.
" Шест години след случая ние би трябвало да си представим един доста друг човек от оня, който си спомняме от пистата. Въпреки интензивните грижи, които се поставят за него, при него ще има огромни промени поради излинялата мускулна и скелетна система, както и отслабването на органите. Всичко това е резултат от мозъчната контузия. Има затруднения, като мускулна недоразвитост, остеопороза, даже увреждания на органите. При някои хора с по-малки финансови благоприятни условия, тези неща нормално водят до ранна гибел, тъй като на тялото се нанасят непоправими вреди ", разяснява Ачари пред профилирания уебсайт Motorsport.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР