Снимки на хитовия сериал Съни Бийч затвориха Епископската базилика вчера

...
Снимки на хитовия сериал Съни Бийч затвориха Епископската базилика вчера
Коментари Харесай

Вижте как снимат хитов наш сериал в Голямата базилика на Пловдив

 Снимки на хитовия сериал " Съни Бийч " затвориха Епископската базилика през вчерашния ден след 16,00 часа. Инициативата град Пловдив и неговите забележителности да влязат в един от най-хитовите сериали на bTV e на екипа на Община Пловдив и е чудесна опция за реклама на града в поредицата, която се гледа от повече от милион и половина фенове.

Освен част от действието в сепиала, което бе снимано в неделя, екипът на " Съни бийч “ ще се завърне под тепетата още веднъж през август, когато следва да бъдат снимани красиви подиуми на Главната улица на Пловдив, в Стария град и на още няколко знакови места в града. Продуцент на сериала е Иван Христов.

Фенове на сериала от всички възрасти бяха обсадили мястото на фотосите още от сутринта, с цел да се снимат с обичаните си артисти и да си вземат подпис. Гост на снимачната площадка бе и заместник-кмета по просвета, археология и туризъм, който с любознание наблюдаваше снимачния развой.

" Съни бийч “ придвижва феновете в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации в цяла Европа. Висококачествената продукция повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през персоналните истории на персонажите. В поредицата вземат участие млади звезди на българското телевизионно кино, станали любимци на публиката.

Главните функции в първия сезон извършват Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Иво Аръков, Евелин Костова, Лидия Инджова, Боряна Братоева, Надя Иванова, Даниел Пеев, Фелимир Миланов, Николай Ишков, Мариан Маринов, Любомир Ковачев, Василена Винченцо, Виттория Николова, Даниел Цочев, Христо Петков, Стоян Радев.

Във втория сезон на занимателния сериал се включват и нови герои. Аня Пенчева и Кирил Ефремов стават част от екипа с нови свежи облици. Присъединяват се и Георги Тошев, Златка Райкова, Андрей Кожухаров и още доста други известни лица.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР