Снимки на голия труп на Мерилин Монро са били направени

...
Снимки на голия труп на Мерилин Монро са били направени
Коментари Харесай

Снимки на голия труп на Мерилин Монро са били направени часове след смъртта й

Снимки на голия мъртвец на Мерилин Монро са били направени единствено часове след гибелта й. Американският фотограф Лий Винер е получил всекидневен достъп до моргата в Лос Анджелис, като се твърди, че е подкупил защитата с алкохол, оповестява " Дейли мейл ".
Според известие в медиите, Винер е снимал минимум пет ленти филм в моргата, в която се намирало тялото на актрисата след гибелта й на 4 август 1962 година. Съобщава се, че фотографът изпратил три от филмите на списание LIFE, където работел като фотограф на свободна процедура. Той обаче задържал останалите две, на които също имало изображения на голия мъртвец на Монро.
Съобщава се, че Винер е съхранявал тези фотоси в сейф и в никакъв случай не е разкрил местоположението им преди гибелта си през 1993 година, заяви The Daily Mail. Съществуването на филмите беше разкрито от сина на Винер, Девик, в нова документална поредност, наречена „ Скандално: Смъртта на Мерилин Монро “, която ще бъде показана премиерно в неделя по канал „ Фокс нюз “.
Според „ Дейли мейл “, фотоси на натрупа на холивудската икона, който лежи в морга в Лос Анджелис, остават скрита близо шест десетилетия.
" Не за първи път той употребява няколко бутилки скоч, с цел да влезе в зона, която е неразрешена. Той предложил напитка на няколко момчета “ сподели Девик, представен от„ Дейли мейл “.
" Последните два кино лентата, които съдържаха изображения, разнообразни от етикета на пръста, той е върнал в личното си ателие и твърди, че е обработил, разгледал и по-късно доста бързо го поставил в сейф ", разкри Девик и добави, че татко му " в действителност умря с тази тайнственост ", съгласно „ Дейли мейл “.
Мерлин Монро беше може би най-емблематичният американски секс знак на 20-ти век и продължава да бъде известна културна икона. Тайнствената й гибел беше заобиколена от спекулации и клюки, напомня БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР