Снимки на черната кутия на медицинския хеликоптер публикува на своя

...
Снимки на черната кутия на медицинския хеликоптер публикува на своя
Коментари Харесай

Гвоздейков публикува снимки на черната кутия на медицинския хеликоптер

Снимки на черната кутия на медицинския хеликоптер разгласява на своя Фейсбук профил министърът на превоза и известията в оставка Георги Гвоздейков. " Има черна кутия. Винаги е била част от оборудването на машината. Оранжева е и софтуерът ѝ се сертифицира от EASA (Агенцията за авиационна сигурност на Европейския съюз). След това ще се интегрира механически в хеликоптера ", написа министър Гвоздейков. 

По думите му има опити да се дискредитира редовността на машината, пристигнала у нас при започване на февруари. 



„ Първо беше лебедката. После незатварящата се врата. Неработещо отопление. Вчера към този момент беше изчезналата „ черна кутия “, показва Гвоздейков. 

„ Всички останали неизправности са отстранени преди първия полет. Как другояче би летял хеликоптерът с незатворена врата и неработещо отопление със скорост от 300 км/ч, на височина от 3500 метра и отдалеченост на полета близо 2000 км от Милано до София? “, пита транспортният министър в оставка. 

„ Само обстоятелствата могат да спасят истината. А тя е, че работим. Работим професионално, методично, в осъществяване на разпоредбите и скоро ще летим. И ще записваме историята на полета, освен в черната кутия, а в историята на страната ни “, написа още той. 

Видеото е архивно!

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР