Снимки МВРПродължава издирването на убиеца от Костенец. 42-годишният Стоян Зайков,

...
Снимки МВРПродължава издирването на убиеца от Костенец. 42-годишният Стоян Зайков,
Коментари Харесай

Хората в Костенец се страхуват! Полицията разшири периметъра на издирване

Снимки Министерство на вътрешните работи

Продължава издирването на килъра от Костенец. 42-годишният Стоян Зайков, който е хипотетичният палач на брачната половинка си, най-вероятно се укрива в гората към града.

Разследването на убийството продължава, като в Костенец са и екипи на Специализирания отряд за битка с тероризма, оповестява Bulgaria ON AIR.

``
реклама

Хората в града пък не желаят да приказват, защото Стоян към момента се търси и те се опасяват за живота си.

Полицията е разширила периметъра за търсене, употребява се цялата наличната техника на полицията.
" Ще създадем организация, с цел да няма напрежение в града. Органите на реда наблюдават обстановката. С полицията си спомагаме доста добре и държим връзка с началника на районното ръководство ", съобщи кметът на града Радостин Радев.

Жертвата и евентуалният палач не живеели дружно от 2 години. Пред свои близки Милена споделяла, че е била заплашвана и преследвана от него. До този миг няма информация за подавани тъжби в полицията.

Хората в Костенец споделят, че през последните години не е създавал проблеми. Според сестрата на жертвата се изключва опцията да става въпрос за любовен триъгълник. По думите й убийството е авансово планувано.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР