Снимки: МирърМъж в Джорджия, САЩ намушка 15-годишната си сестра, защото

...
Снимки: МирърМъж в Джорджия, САЩ намушка 15-годишната си сестра, защото
Коментари Харесай

„Петел” предава трагична новина от САЩ: Брат намушка сестра си 53 пъти с нож, защото тя...

Снимки: " Мирър "

Мъж в Джорджия, Съединени американски щати намушка 15-годишната си сестра, тъй като стояла дълго във ваната на банята. Разяреният брат наръгал повече от 50 пъти с нож момичето, оповестява Mirror.

27-годишният Гавин Хендерсън се преместил в жилището, където живеели майка му, братята и сестрите му, откакто излязъл от пандиза. Професионалният нарушител е бил прочут със своята уязвимост към насилието и прекарал няколко години зад решетките.



Но това не е бил единственият миг, когато Гавин се оказал опасност за членовете на фамилията му. Преди този случай той нападнал другата си сестра, като опрял нож в гърлото й. За благополучие, роднините успяли да укротят мъжа и никой не бил засегнат, написа Life.ru.

В деня на убийството към 15 часа следобяд Гавин трябвало да употребява банята, която към този момент била заета от Кейра. В този миг в къщата била единствено 12-годишната им сестра, до момента в който майка им работила.



Момичето сподели, че Гавин стартира да се кара с Кейра и извадил ловния си нож от 25 сантиметра.



Когато Кейра изтичала на улицата и извика за помощ от съседите си, Гавин я нападнал.

По-късно Гавил разкрил пред служителя на реда, че след първия удар осъзнал, че отново ще отиде в пандиза и по този начин въобще не можал да се спре.

„ Вече няма връщане обратно ”, признал Гавин.

След като било покрито с кръв, той отишъл в най-близкия магазин и се предал на полицията.

 

Когато униформените видяли тялото на Кийра, те даже не можели да преброят какъв брой рани са й били породени. Съдебната здравна експертиза открила, че има 53 пробождания.

Превод ” „ Петел ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР