снимки: Live.Varna.bgНа работно посещение във Варна днес бе заместник–министърът на

...
снимки: Live.Varna.bgНа работно посещение във Варна днес бе заместник–министърът на
Коментари Харесай

Кметът Портних даде четири електрически велосипеда и две нови коли в помощ на полицията във Варна

снимки: Live.Varna.bg

На работно посещаване във Варна през днешния ден бе заместник–министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Той организира работна среща с кметове от Варна и района и с представители на туристическия отрасъл, оповестиха от персцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в морския град.

Поводът е началото на дейния летен туристически сезон и обезпечаването на публичния ред и сигурността на жителите и гостите на морската столица.  На срещата бяха разисквани главните въпроси, свързани с гарантиране на спокойствието и сигурността на почиващите във Варна през Сезон 2019. Уточнени бяха броят на командированите в града полицейски чиновници – 126 за трите месеца на Лято-2019 и разпределението им, наличието на румънски и немски служители на реда, както и главните линии на работа и цели пред чиновниците от регионалната дирекция.



В края на срещата кметът на Варна Иван Портних връчи на шефа на ОДМВР – Варна старши комисар Даниел Пашов ключовете за два нови автомобила „ Дачия ” и четири електрически велосипеда, които ще подкрепят работата на полицията по защитата на публичния ред и сигурността. Градоначалникът изрази задоволство от взаимната работа на Общината с Областната дирекция и съобщи изрично подготвеност положителните практики и съдействие да продъжат и в бъдеще. Особена признателност за тясното съдействие и за съдействието от страна на кмета изрече заместител – министър Ципов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР