снимки: Live.Varna.bgМедицински сестри от общинските детски ясли се включват от

...
снимки: Live.Varna.bgМедицински сестри от общинските детски ясли се включват от
Коментари Харесай

Раздаването на пенсиите във Варна - с присъствие на полиция и на медицински сестри

снимки: Live.Varna.bg

Медицински сестри от общинските детски ясли се включват от през днешния ден в акцията по разпределяне на пенсии във Варна, която ще продължи до 23-ти април в пощенските клонове, оповестяват от общината.

Заедно с тях на място има и чиновници, които оказват помощ за съблюдаване на нужния ред и условия за сигурност. Медицинските лица дезинфекцират ръцете на възрастните хора и им раздава маски при нужда. 



Същата организация е основана и в офиса за заплащане на локални налози и такси на пл. “Мусала ”, който краткотрайно е възложен за прилагане от Бюрото по труда.

Междувременно над 18 400 маски бяха раздадени на варненци на възраст над 60 г.  в часовете от 8.30 до 10.30 ч. пред повече от 30 магазина за хранителни артикули. В самодейността се включиха над 60 доброволци, както и представители на съдружие " Варна - Европейска младежка столица ", студенти от Медицинския университет, Техническия университет,  БЧК.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР