Снимки Личен архивБългарин извървя прехода Ком-Емине с потрет на Левски,

...
Снимки Личен архивБългарин извървя прехода Ком-Емине с потрет на Левски,
Коментари Харесай

Млад българин извървя Ком-Емине, носейки на гърба си портрета на Васил Левски

Снимки Личен списък

Българин извървя прехода Ком-Емине с потрет на Левски, описа той самият пред " Петел ". Младежът  показва мотивацията си в текст, фотоси и видео:

" Казвам се Боян Ченешев и съм на 32 години.
Реших да направя Прехода Ком-Емине, носейки на гърба си портрета на Васил Левски!
Имах потребност да избягам от забързаното всекидневие и да направя нещо друго с живота си. Бях попаднал в застой и не знаех, кой желая да бъда, какво да върша и нищо не грабваше интереса ми. Стигнах до това, че трябваше да направя нещо, което да ме съживи и да открия още веднъж себе си. Така Предприех този преход и взех решение да прекарам 22 дни в планината, надалеч от всичко познато в града и да намеря отговори за себе си. Не съм от хората, които постоянно вървят в планината и вършат преходи, само че бях окуражен, че желая това и ще го направя макар непознатото против, което се изправях.
Бях решен да намеря себе си и да преоткрия вътрешната си независимост и по тази причина като тласък на мотивация взех със себе си портрета на Васил Левски, който ще носих на гърба си през целия преход. Вярвам, че той постоянно е бил свободен човек и ще ми помогне да открия своята персонална независимост и ще ми даде кураж да не се отхвърлям и да стигна до края!
Така също ще отдам чест на този популярен Българин и ще му покажа планината. Там където тя е била негов дом и леговище. Ще му покажа някои от местата, където са починали доста от неговите братя, които той е разпалил в името на свободата.
Да живее красива България! "















Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР