Снимки: Канал 3Нови странни съобщения, излизат вместо излъчване по телевизия

...
Снимки: Канал 3Нови странни съобщения, излизат вместо излъчване по телевизия
Коментари Харесай

Телевизия Алфа пак спря, нови съобщения излизат на екран

Снимки: Канал 3

Нови странни известия, излизат вместо лъчение по телевизия " Алфа ". Вече втори ден, медията няма сигнал и работи единствено с черен екран, предава Канал 3.

Днес се появиха следните известия:

" Как Сорос още ръководи България? На 15 октомври, вицепремиерът Симеонов по Българска национална телевизия влезе в разкол във връзка настояването за разкоп в Македония, нанесе ударпо българската история и се сложи над църковните догми с думите " Не виждам за какво канонът би трябвало да бъде спазван ". Призовавам премиера да каже това позиция на държавното управление ли е? "

" Човекът на Сорос в правителството- Валери Симеонов нападна Праволсавието в прорез със всичко църковни догми. Работи за разкоп на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе. "

И двете послания са подписани с името Волен Сидеров, а водачът на " Атака " към този момент втори ден не подвига телефона си. Припомняме, че през вчерашния ден за пръв път на черен екран се появи сходно известие, което галесе, че малкия екран е спряла лъчение и би трябвало да попитаме държавното управление за какво. Междувременно от Съвет за електронни медии споделиха, че са поискали писмен отговор от Волен Сидеров. 







Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР