Снимки KaldataHuawei проведе своята традиционна есенна презентация, в рамките на

...
Снимки KaldataHuawei проведе своята традиционна есенна презентация, в рамките на
Коментари Харесай

Huawei представи флагманските смартфони Mate 20 и Mate 20 Pro

Снимки Kaldata
Huawei организира своята обичайната есенна презентация, в границите на която показа новите смарт телефони Mate. Това са флагманите Mate 20 и Mate 20 Pro, а на събитието участва представител на Kaldata.
Huawei Mate 20 Pro
Новият смарт телефон на Huawei сигурно ще извоюва челно място в лигата на супер-флагманските мобилни устройства. Телефонът предлага доста нови неща, а неговите продажби ще бъдат световни.



Huawei Mate 20 Pro има нов оптичен блок, създаден дружно с Leica, който може да се смята за нова стъпка в мобилната снимка . Фокусното разстояние на новата камера се трансформира от 16-80 милиметра (еквивалентни), а диафрагмата – от F/1,8 до F/2,4.



В смарт телефона Huawei Mate 20 Pro се употребява висококачествения оптичен модул Leica Vario-Summilux-H F1.8-2.4 16-80 mm ASPH , формиран от три камери:
40 МР съществена камера с еквивалентно фокусно разстояние 28 милиметра и светлосила F/1,88 МР камера с 80 мм зум обектив, осигуряваща трикратно оптично и петкратно хибридно нарастване. Апертурата е F/2,4.20 МР камера с 16 мм обектив и апертура F/2,2. Тази камера е относително нова и обезпечава свръхширокоъгълни фотоси. По всичко проличава, че тя е заменила монохромния датчик в предходните модели
Тройната камера разполага с лазерен далекомер, а светодиодната фотосветкавица дружно с камерите образува верен квадрат. Новата камера може да прави макроснимки от разстояние 2,5 сантиметра.

Обновен е изкуственият разсъдък на камерата. Mate 20 Pro разпознава и сегментира до 10 разнообразни обекта, които може да обработва и усъвършенства настрана. Нова е и функционалността AI Object Tracking, за която ще разкажем по-късно.



Резолюцията на предната камера е 24 мегапиксела и разполага с голям брой резултати, в това число слагането на различен назад във времето.


Mate 20 Pro е оборудван с 6,39-инчов OLED екран с резолюция 3120х1440 пиксела и съответствие на страните 19,5:9. Страните са леко извити, с което страничните рамки са понижени доста. В прореза е подложен 3D Face Unlock блока.

Хардуер:
Най-новия Kirin 980, създаван посредством 7 нанометров софтуерен процес6 GB оперативна памет128 GB флаш дискПоддръжка на две nanoSIM карти, както и новата nanoSDLTE Cat.21 (до 1.4 Gb/s)Акумулаторна батерия с потенциал 4200 mAh, поддържа се безжично зарежданеЗащита от влага и прахуляк от клас IP68


Това са първите данни и фотоси от презентацията. Подробните механически характерности и особености ще съобщим по-късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР