Снимки: Инстаграм Една от най-напористите участнички в романтичното риалити Ергенът“ –

...
Снимки: Инстаграм
Една от най-напористите участнички в романтичното риалити Ергенът“ –
Коментари Харесай

Вики Капитонова от „Ергенът“ призна, че има гадже: Луд е по мен

 Снимки: Инстаграм
Снимки: Инстаграм

Една от най-напористите участнички в сантименталното риалити „ Ергенът “ – Виктория Капитонова, призна, че си има гадже, който на всичкото от горната страна е вманиачен по нея. Рускинята сподели скрийншоп от многочислените ежедневни телефонни позвънявания, които получава от своя обичан и заключи, че точно това е тайната за една щастлива връзка.

Според Капитонова мъжът би трябвало непрекъснато да търси дамата, да й звъни постоянно, само че никога противоположното – тя да му се обажда.

Тази своя „ тактичност “ Виктория разкри и по време на престоя си в сантименталната къща в Турция. Тя нееднократно разкритикува съперничката си Алекс, по тази причина че прекомерно очевидно демонстрира страстите си към Виктор. Капитонова дефинира сълзите й като уязвимост пред него, с която скоро ще изгуби интереса му.

Именно с неглижираното си отношение тя е спечелила гаджето си, твърди рускинята. А нейни почитатели се питат дали не е била с тайнствения мъж и по време на фотосите на „ Ергенът “.

Все повече почитатели на предаването са уверени, че Вики е влезнала в шоуто единствено поради едната популярност и не е имала никакви планове към Виктор. Тя към този момент е била обвързана и не е била влюбена в Ергена. Дори по време на един от лайфовете си в Инстаграм тя призна, че той не е въобще неин вид.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР