Снимки ИнстаграмБългария има своята нова Мис България“ 2019 и това

...
Снимки ИнстаграмБългария има своята нова Мис България“ 2019 и това
Коментари Харесай

Бивша адреналинка е новата „Мис България“ 2019

Снимки Инстаграм

България има своята нова „ Мис България “ 2019 и това е някогашната адреналинка Радинела Чушева. Ради от дълго време е известна на родната аудитория от дребния екран.

Радинела е на 23 години и учи публицистика в УНСС. Нейната пристрастеност са танците и поезията.

 
От Instagram профила на Радинела се вижда, че с изключение на танците и поезията, очевидно и фитнесът ѝ е огромна пристрастеност, тъй като наподобява впечатляващо по бански.

Тя обича първокласните пътувания и при едно от тях посещава ресторант от веригата на известния Нусред Гьокче, като двамата се снимат даже. 

Румяна Данаилова от Варна завоюва купата " Мис България Глоуб " 2019 и ще показа България на едноименния международен край. Второ място е за Стелияна Иванова, на 18 години от Пловдив, която ще показа България на състезанието " Miss Earth ". На трето място застана Мария Попова от Асеновград,на 22-години. Завършила е спортно учебно заведение, с профил " Волейбол ". В момента има собствен бизнес.

Тази година състезанието „ Мис България “ бе отдаден на екологична идея – световното замърсяване. Събитието се организира в три обособени тура.

Последната носителка на короната Тамара Георгиева изтърпя много насмешки, откакто завоюва конкуренцията предходната година.
 
     Вижте тази обява в Instagram.         
Mis Bulgaria 2019 ❤️
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР