Снимки инстаграм: Капките му объркаха брака: Кремена Халваджиян е напът

...
Снимки инстаграм: Капките му объркаха брака: Кремена Халваджиян е напът
Коментари Харесай

Капките объркаха брака на Маги Халваджиян: Кремена е напът да го изгони

Снимки инстаграм: Капките му объркаха брака: Кремена Халваджиян е напът да изгони мъжа си

Един от най-успешните български продуценти несъмнено е Маги Халваджиян. Той е докарал до върха не един или два формата и наподобява всичко, с което се захване е сполучливо.

 

Сподели, че огромната му обич е киното, само че и реализацията в малкия екран е много сполучлива. Маги сподели за себе си, че е толкоз луд във това, което прави, че е коствало надали не брака му.



Аз в къщи имам дванадесет тв приемника и киносалон имам, обичам малкия екран. Единствено на двора нямам, само че отговорна за това е Кремена. Заплаши ме с бракоразвод в случай че и там сложа тв приемник. Причината за добре свършената работа е пристрастеността, това е ключа. Аз по този начин и виждам телевизия.

За да се задържиш с години с едно предаване постоянно би трябвало да има промени, даже и минимални. Всичко коства доста старания, в профил видяно е елементарно.

Маги показа, че съвсем всички във фамилията са сполучливи хора, той само е най-популярен.

Но това е реализирано с доста работа и пристрастеност към това, което прави.



Жена ми имаше благоразумието да го осъзнае, не ме е карала да предпочитам сред работата е нея въпреки това да е доста мъчно.
Аз липсвах по цели дни и нощи.
Дори с цената на много жертви от негова страна съумя да направи сполучливи, както ги изброи той двадесет и четири излъчвания като “Като две капки вода ”, “Господари на ефира ”, “Х фактор ”, “Пълна смяна ”, “Море от обич ”, “Имаш поща ”…

И това напълно не е всичко, той продължава да търси новото, забавното, което да забавлява феновете. Вече единадесет сезона Капките са на върха и това е може би един от най-гледаните формати и постоянно предстоящ с неспокойствие.

Дори феновете се възмущават когато по някакви аргументи не се излъчва следващата порция смях в неделя.

С огромно неспокойствие чакаме да забележим идващите превъплащения на участниците в най-българската вечер, когато те ще пеят в дует със самите звезди.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР