снимки и видео: Росен Николов, личен архивВарненец изпрати до Петел“

...
снимки и видео: Росен Николов, личен архивВарненец изпрати до Петел“
Коментари Харесай

Вижте в „Петел“: Поет и боец търси помощ за да сбъдне мечтите си, тренира при екстремни вълни във Варна

снимки и видео: Росен Николов, персонален списък

Варненец изпрати до „ Петел “ видео, на което се вижда по какъв начин тренира при мощен вятър и талази, които го заливат на вълнолома в морския град. Той се надява впечатляващите фрагменти да оказват помощ в търсенето на средства, с които да сбъдне фантазиите си – да получи втори дан по таекуондо и да издаде втората си книга с лирика.

Ето писмото на варненеца:

„ Казвам се Росен Николов от Варна. Поет с една издадена книга и втора на път. Първи дан черен колан по таекуондо. Награда от Корея - татковина на таекуондо. Тук федерациите не ме позволяват на изпит, в случай че не им платя 100 евро да ме " признаят ", още 200 за изпит и още 50 за кимоно с тяхна марка. Участник съм в Х фактор, снимал съм се във филм с присъединяване на Джерард бътлър, както и в музикални клипове. Световни уеб сайтове за бойни изкуства неведнъж разгласяват мои фотоси. Направил съм и единствената в света таекуондо народна власт на борда на кораба на „ Грийнпийс “.

За книгата ми е нужен кой да е преносим компютър. За да пиша на всички места, моят изгоря. А издаването коства за 100 книги към 1000 лв. - според от формат и брой страници и обработка. Понякога е и по-скъпо. “

Ако желаете да помогнете на Росен, можете да се свържете с него на тел. 0877312265

Ако желаете да го подпомогнете с подаяние, ето неговата банкова сметка:

Банка Алианц 

BG15BUIN95611000398681

Rosen Nikolov

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР