снимки и видео: Петел.бгВъзможно ли е един акумулатор да захранва

...
снимки и видео: Петел.бгВъзможно ли е един акумулатор да захранва
Коментари Харесай

Само в „Петел“: Изобретател от Варна твърди, че може да прави безплатен ток! Учени признават, че принципът е уникален

снимки и видео: " Петел.бг "

Възможно ли е един батерия да зарежда машина, която от своя страна да създава ток и да зарежда със същата сила втори батерия? Звучи съвсем като перпетуум мобиле, безконечен мотор. Варненски откривател обаче е посветил времето си да приложи на процедура концепцията си, употребявайки най-безусловната мощ на природата, а точно – гравитацията.

Димитър Бенчев не се тормози на скептицизма на хората, които одобряват електричеството – и надлежно сметките, които заплащат за него – като даденост. Той е уверен, че може самичък да създава силата, която му е нужна. Най-малкото, тъй като към този момент се е убедил, че концепцията му работи.



Нещо повече, експерти с научни степени признават, че досега никой не е употребявал правилото, по който работи концепцията на Бенчев. Става въпрос за така наречен камшичен резултат. На процедура обаче това е единственото, което изобретателят може да разкрие за това тъкмо по какъв метод употребява гравитацията като източник за добиването на сила.



Работата е там, че Димитър Бенчев не има вяра на системата за патентоване и отбрана на интелектуалната благосъстоятелност в България и има сериозна причина за това. Основната му активност е ръчната направа на римска керамика, която е употребена както в строителството и декорацията, по този начин и при реставрацията на археологически монументи. Сред обектите, където е употребена неговата продукция, са Римските терми във Варна, крепостта във Велико Търново и още доста сходни забележителности.



За технологията, по която Бенчев създава ръчно керамиката, има издадено удостоверение от патентното ведомство на България. Когото вижда по какъв начин неговата продукция се фалшифицира освен това с машинно произвеждане, той взема решение да си потърси правата.

 „ Буквално ми се изсмяха “, признава с мъка предприемачът, който в миналото и имал цяло дружество с десетки служащи, а в този момент работи самичък. „ Надявам се да намеря хора, които да споделят моя възторг във връзка с концепцията ми за производството на сила. За момента имам предложение да я патентовам в Америка “, споделя той.

Димитър Бенчев обаче признава, че няма доверие съвсем на никого. Той също по този начин е наясно, че би трябвало да има работещ първообраз на устройството, с цел да може да убеди евентуалните съидейници, че е достигнал до опцията да се добива гратис електричество. За страдание демонстрацията, на която участва кореспондент на „ Петел “ беше ненапълно половинчата. Оказа се, че поради многото опити с устройството, основни детайли са се развалили. Все отново изобретателят се надява, че при съществуване на почтени и правилни хора, които да поддържат работа му, може да бъде реализирана доста сериозна крачка за приемането на безвъзмездна сила, която ще е по-ефективна и по-безвредна по отношение на екологията даже и от ветрогенераторите или слънчевите панели. Това е и една от главните аргументи да търси гласност на откритията си, преди някой да си ги присвои.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР