Снимки и видео: ФлагманЗрелищна катастрофа стана преди няколко минути на

...
Снимки и видео: ФлагманЗрелищна катастрофа стана преди няколко минути на
Коментари Харесай

Зрелищна катастрофа пред ТОХ-а в Бургас, Тойота влетя в магазин

Снимки и видео: Флагман

Зрелищна злополука стана преди няколко минути на кръстовището на бул. " Стефан Стамболов " и ул. " Дунав " - до Механотехникума и ТОХ-а,  предава кореспондент на Флагман.бг от мястото на случая, написа Флагман.бг .

Лек автомобил Тойота с бургаска регистрация безусловно влетя в един от магазина за китайски обувки на булеварда, разруши витрината и потроши инвентара, а малко преди този момент отнесе предницата на различен автомобил - Пежо 206.

В Тойотата са пътували две към 20-годишни момчета, а в Пежото - млад мъж и жена. 

Цяло знамение е, че при злополуката няма тежко потърпевши. Очевидната причина е висока скорост на лидера на Тойотата. Той е извадил огромен шанс, тъй като се е разминал сред два стълба и забил във витрината на магазина за китайски обувки от 10 лв.. Излязъл е от колата без нито една драскотина.

Бул. " Стефан Стамболов " вечер постоянно се трансформира в автомобила писта, изключително в региона на бар " Кашмир ". 

Собственикът на разрушения магазин е на мястото на случая и се вайка за заличавания си бизнес, предава дежурният редактор на Флагман.бг от мястото на случая.

Според очевидци момчетата с Тойотата са минали на алено, само че това към момента не е доказана информация, ще се откри от видеокамерите. 











Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР