Снимки: Флагман.бгИстински туски сериал се разиграва в поморийското село Дъбник.

...
Снимки: Флагман.бгИстински туски сериал се разиграва в поморийското село Дъбник.
Коментари Харесай

Мъж от Поморийско се разведе и си взе нова жена, но родителите му изляха гнева си....

Снимки: Флагман.бг

Истински туски сериал се разиграва в поморийското село Дъбник. Побеснели родители тормозят сина си, който зарязал при снахата и двете им деца и срещу волята им свил гнездо в Бургас с българка. 

Семейството отхвърлило мъжа и даже по-лошо – правели му всевъзможни мръсотии в моментите, когато по закон отивал да вземе децата си, с цел да прекарат време с него. Потърпевшият споделя историята си, представен от Флагман.бг.



Вижте неговата история без редакторска интервенция:

„ Безсилни сме, в случай че чакаме полицията да си свърши работата. Това са моите майка и татко. Аз съм разведен, децата са присъдени на майката, която живее при моите родители.
Аз съм наново женен и в снимано от мен видео връщам децата на адреса, където живеят в точното време след рандеву, на което имаме право по закон. Жената със забрадката е моята майка, а мъжът с прът в ръка е моят татко.

Това се случва пред дечицата ми, които се отглеждат от тези хора, тъй като майка им работи нощни смени. Първият случай е от 13 януари тази година. Тогава моят татко и брат обезобразиха колата ми, като я запечатаха с монтажна пяна, нарисуваха с черен спрей и нарязаха и четирите и гуми.



Тогава актуалната ми брачна половинка подаде сигнал на 112 и откриха и потвърдиха, че точно моите родители и брат са причинителите. Аз от положително сърце пожелах да не бъдат съдени, за което доста скърбя. Към днешна дата това е четвъртият им случай на експанзия.

Два от които пострада колата ми, а другите два – актуалната ми брачна половинка.

Проблемът е в това, че моите родители не могат да се примирят с обстоятелството, че съм се развел и съм се оженил наново за българка, тъй като както се вижда от името ми и видеото, аз съм от турски генезис.

Вчера, както нормално се случва, писахме пояснения в четвърто районно управление (на МВР) Бургас, а протичащият се случай е в село Дъбник община Поморие. Сега ще стоим и ще чакаме материалите да се изпратят в Поморие и от там да ги извикат за пояснение, в което да бъдат предизвестени.



Майка ми е с психическо заболяване, нападателна и властна жена. При една инцидентна среща в психодиспансера на Бургас, където ни трябваше здравно удостоверение за подписване на брак, въпросната жена и моя майка беше на посещаване в психото и при срещата ни тя стартира да дърпа за косата актуалната ми брачна половинка.

Там се намеси защитата, а ние още веднъж бяхме в районното и писахме. Нямаме никакви вести какво се случи с тази наша тъжба, тъй като неприятното над нас не стопира.

Не мога умерено да си вземам и връщам децата след рандеву, на което имам право по закон, тъй като тези хора са рискови. Баща ми към този момент един път заплаши с експанзия актуалната ми жена и разгласи пред очевидци, че ще я вкара в инвалидна количка.



Децата са на 3 и 5 годинки. С актуалната ми брачна половинка живеем в град Бургас. Инцидентът е от нощес.

Подали сме сигнал на обществените, като сме дали клипа, фотоси и в детайли пояснение за протичащото се. Чакаме отговор. Агресията е и върху тях под формата на псувни от бабата и дядото, а с плесници от страна на майката. “

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР