Снимки: Флагман.бгФлагман.бг вече ви запозна с младия бургазлия Иван Иванов,

...
Снимки: Флагман.бгФлагман.бг вече ви запозна с младия бургазлия Иван Иванов,
Коментари Харесай

Как Иван, преди да се сбие с Антон в ж.к.Меден рудник, раздаваше шамари на бензиностанция в Бургас

Снимки: Флагман.бг

Флагман.бг към този момент ви срещна с младия бургазлия Иван Иванов, който влезе в люта борба с Антон Ж. в бургаския жк. „ Меден рудник “  .

Припомняме, че  сред двете момчета зародил спор, откакто Иван писал по месинджър на актуалната другарка на Антон.

На 10 против 11 юли след сериозен скандал в обществената мрежа двете момчета се уговорили да се видят и схванат. Скандалът обаче ескалирал и настъпил невъобразим екшън - Иван твърди, че е наръган от Антон, а Антон упреква съперника си, че му е разрушил челюстта.

Оказва се обаче, че няколко часа преди багра, към 16 часа на 10 юли,  Иван излязъл от Съдебната палата след дело за дребно безчинство против него, показва справка на  Флагман.бг

21-годишният Иванов е модератор във конгрес на една от най-известните марки немски возила БМВ, както и в огромна Facebook група. Той е съден за дребно безчинство поради това, че на 7 юли се сбил с друго момче.

Предисторията е следната. На 7 юли седнали на кафе на бензиностанцията на ОМВ при изхода на Бургас, посока София. Тогава единият от тях видял поста на модератора Иван Иванов и решил да разяснява със следните слова:  „ Нека опитаме да харесаме с усмивка “.

Виждайки написаното Иван се ядосал и незабавно се свързал с потребителя, като го попитал къде е. Момчето дало отговор, че е на бензиностанция и към 00:30 часа бойно настроеният юноша се появил на въпросното място със собствен другар. Иван твърди, че опопентите му го призовали да се срещнат, предизвикали са го се е стигнало до мелето.

Според момчетата обаче откакто Иван пристигнал на място непосредствено почнал с обидите и ругатните по групата младежи, като ги наричал с думите:  „ паляк ”, „ мишка ”, „ ще те натроша ”, „ ставай да те изсипя ”, „ тъпа жена, искаш ли да те набия ”.  Тогава едното от момчета му споделило да се успокой, само че Иван реагирал още по-остро. Изплюл се на масата, замерил го с кутия цигари и даже блъснал няколко шамара зад врата на единия. Последвали още закани. Бургазлията се завъртял от другата страна на масата и блъснал по същия метод момчето, което коментирало поста му във форума, след което си отпътувал.

След разигралия се екшън пострадалият подал тъжба против осъждания към този момент Иван Иванов в Пето районно ръководство.

С държанието си 21-годишният бургазлия е показал оскърбително отношение към публичния ред и успокоение на младежите от бензиностанцията, като е показал и пренебрежение към тях. Предвид, че нарушителят не признава осъщественото действие и не показва страдание за стореното, съдът счел, че размерът на санкцията следва да бъде 300 лв..


Това е постът в БМВ форума, който се оказва единствената причина за нападателната реакция на Иван.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР