Снимки: фейсбукЗаради силния вятър са паднали дребни отломки от сградата

...
Снимки: фейсбукЗаради силния вятър са паднали дребни отломки от сградата
Коментари Харесай

Силният вятър направи куп поразии в Кюстендил, бившата джамия не удържа на поривите

Снимки: фейсбук

Заради мощния вятър са паднали дребни парчета от постройката на някогашната джамия " Фатих Мехмед " в Кюстендил. Това оповестява " Фокус ", базирайки се на говорител на Областна дирекция на МВР-Кюстендил Катя Табачка.

Сигналът е подаден към Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Кюстендил. Няма потърпевши хора и нанесени материални вреди. Районът е обезопасен. Информирана е Община Кюстендил за предприемане на спомагателни ограничения за сигурност.



До 20 метра в секунда доближиха поривите напразно към 17 часа. Главната улица е затворена за придвижване поради паднали тухли от джамията. 

Разчистват се паднали клони от крайпътни дървета в Кюстендил. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Кюстендил

Ивайло Чалъков, специалист „ Отбранителна и мобилизационна подготовка “ към Община Кюстендил, заяви, че в града се разчистват паднали клони от крайпътни дървета. От постройката на някогашната джамия „ Фетих Мехмед “ са паднали дребни парчета, на място има екипи, които обезопасяват региона. Един бор е паднал в региона на градинката при балнеолечебницата. Дървото е отстранено.  

Паднали дървета има по пътя за селата Гирчевци и Слокощица.



Заради бурята на доста места има спиране на електрозахранването.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР