Снимки: ФейсбукВарненец и приятелката му са били нападнати и пребити,

...
Снимки: ФейсбукВарненец и приятелката му са били нападнати и пребити,
Коментари Харесай

Нападнаха мъж и приятелката му на светофар във Варна

Снимки: Facebook

Варненец и приятелката му са били нападнати и пребити, до момента в който чакат на светофар във Варна. Затова оповестяват самите те в обществените мрежи, научи Moreto.net.

``
реклама

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 14:30 ч. на бул. " Левски ", наоколо до заведението " Риана ". Докато чакат светофара да светне зелено, лидерът и спътницата му биват застигнати от мрачно сиво BMW с рег. номер В 7715, от което изскачат няколко момчета на възраст сред 20-30 години. Едното от тях счупило стъклото от страната на водача с железен бокс и е нанесло мощен удар в лицето на лидера, след което побоят е траял отвън автомобила.



Дамата в колата също е била ударена с железен бокс в лицето и има 3 счупени зъба, след което изпада в безсъзнание и биячите изчезват.

По думите на пострадалите, нападателите са пуснати за общодържавно търсене.

Те молят всеки, който забележи автомобила или има снимки/видео от побоя да се свържат с тях.

Ето какво написа Ивелин Илиев в групата " Забелязано във Варна "

" АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ!!!
Моля помогнете!!!
До всички неволни очевидци на нападението над мен и приятелката ми:
Вчера в 14.30ч. на червен светофар на бул. В. Левски/Варна,в непосредственост до заведението " Риана " бяхме застигнати от мрачно сиво BMW 5-ца Е60 с рег. номер В 7715.От него излязоха няколко момчета,около 20-30 годишни,едното счупи с железен бокс шофъорското стъкло,след което ми нанесе удар в лицето(рукна кръв и към този момент нищо не виждах),измъкнаха ме от колата и започнаха да ме удрят и ритат.Едното от момчетата се обръща и нанася удар в лицето с железен бокс в лицето на приятелката ми и й счупва 3 зъба. Тя изпадна в безсъзнание и тогава биячите очевидно удовлетворили нагона си за кръв изчезнаха бързо в насрещното придвижване. 
От през вчерашния ден са пуснати за общодържавно търсене.
Имаме информация,че колата им е засичана в кв.Трошево /Варна.
Моля,ако някой има информация за местоположението на колата,или видео (снимки)от побоя да ми написа.Разбрахме от проверяващите служители на реда,че е подаден сигнал и изпратени фотоси от наш съзнателен съгражданин,за което сърдечно благодарим!
Нека спрем експанзията на пътя!
Моля споделяйте,защото това може да се случи на всеки кротичък жител и по този начин злосторниците ще схванат,че сходни зверства няма да останат НЕНАКАЗАНИ!!!



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР