снимки: ФейсбукОбщина Варна е неспособна да координира поставянето на контейнерите

...
снимки: ФейсбукОбщина Варна е неспособна да координира поставянето на контейнерите
Коментари Харесай

Вижте в „Петел“: Някой следи ли какво става в Синята зона на Варна? Ето го новия абсурд

снимки: Facebook

Община Варна е неспособна да координира слагането на контейнерите за боклук със станалата прословута Синя зона в центъра. Това демонстрират фотоси на жители оповестени в групите във Facebook „ Забелязано във Варна “ и „ Виждам те КАТ – Варна “. 

На фрагментите се вижда, че съдовете за събиране на битови боклуци са „ паркирани “ тук-там, избрани за коли. В единия случай създателя човек се пита дали на контейнерите ще им бъдат поставени скоби и ще бъдат ли вдигнати с паяк, в случай че останат прекомерно дълго в зоната за платено паркиране. 


В другата обстановка ситуацията е още по-лошо – те са сложени на място за прекъсване на неработоспособен. „ В радиус от 200м има единствено едно инвалидно място....и то е за казаните?!? “, разяснява индивидът, снимал фрагмента на ул. " Каварна ".


Това е следващото удостоверение, че администрацията на кмета Иван Портних си прави работата много през просото. Контролът на множеството действия на локалната власт във Варна е под всякаква рецензия. И за жалост жителите отново виждат проблемите по-бързо от общинските чиновници, на които това им е работата. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР