Снимки: фейсбукЖена от Вашингтон, САЩ, е съобщила в полицията, че

...
Снимки: фейсбукЖена от Вашингтон, САЩ, е съобщила в полицията, че
Коментари Харесай

Жестока трагедия! Куче остана в гората, за да пази своя собственик. Спасителите чуха лая му, но...

Снимки: фейсбук

Жена от Вашингтон, Съединени американски щати, е съобщила в полицията, че нейният 64-годишен мъж е липсващ в планината. Рейнджърите и доброволците един ден претърсваха гората и най-после съумяха да открият тялото на мъжа и кучето му, оповестява BuzzFeed.

Съпругата на въпросния мъж била съществено разтревожена, откакто той отишъл на постоянния си поход, само че не се завърнал вкъщи. След това няколко екипа влезнали в гората да го търсят. Автомобилът на мъжа, паркиран на пътя, бързо е бил открит и в него имало карта с всички места, които той е желал да посети по време на похода, написа Life.ru.

Внимателното претършуване на всяко място обаче би лишило доста време, в случай че спасителите не били чули кучешки лай. Кучето на изчезналия мъж – Дейзи, е стояло пред насип. Половин час по-късно рейнджърите съумели да се доберат до кучето и се оказало, че от самото начало то е охранявало притежателя си.



" Ако не беше лаят на Дейзи, надали щяхме да успеем да открием следите на този човек. ",  заявил локалният шериф.

Съдейки по провалите по тялото на мъжа, той е паднал от високо и е умрял от раните си. В същото време намирането на тялото му без помощта на Дейзи е изглеждало съвсем невероятно, защото умрелият е паднал в гъст буренак, където даже кучето не можело да се изкачи.

Превод: „ Петел ”

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР