Снимки: ФейсбукПежото се движеше с над 120 км/час. С нашия

...
Снимки: ФейсбукПежото се движеше с над 120 км/час. С нашия
Коментари Харесай

Първи снимки на бегълците, преследвани цяла нощ от полицията в Централна България

Снимки: Facebook

" Пежото се движеше с над 120 км/час. С нашия автомобил се опитахме да му препречим пътя, не се подчини на подадения сигнал, настъпи леко ПТП. Ние преустановихме преследването, само че сътрудниците продължиха ". Това разяснява комисар Николай Димов – един от служителите на реда, които през вчерашния ден преследваха автомобил с трима млади мъже към 360 километра по пътищата на Централна България, оповестява Блиц.

``
реклама
Всряда против четвъртък трима млади мъже от Стара Загора спретнаха гонка, почтена за холивудски екшън, откакто автомобилът им Пежо 307 не спрял при подаден знак „ Стоп “ за инспекция от патрулни служители на реда в Града на липите. Сивото Пежо е съумяло да изблъска служебната кола на Министерство на вътрешните работи. 

„ Обстановката беше малко комплицирана – минусови температури, заледени сектори тук-там, неосветени сектори ”, добави той пред bTV.


Пострадалата при гонката патрулка
 
В региона на Мъглиж полицията прави засада, разпъвайки шипове на пътя. Пежото е спряно със спукани гуми, само че с това екшънът не свършва.


Пострадалата при гонката патрулка

29-годишният водач Васил Станков, който е престъпно проявен, скача от колата и съумява да избяга. Приятелите му – 32-годишния Владимир Митев и 23-годишния Денислав Дончев. Няколко часа по-късно Станков е арестуван.


Владимир Митев, един от пътуващите в колата дезертьор


Владимир Митев, един от пътуващите в колата дезертьор


Владимир Митев, един от пътуващите в колата дезертьор

По думите на служителите на реда, при задържането мъжете не били нападателни, а обезпокоени. Държали се обикновено, не личало, че са били под въздействието на опиати. И не са споделили каква е повода за дейностите им.


Владимир Митев, един от пътуващите в колата дезертьор

На водача ще бъдат повдигнати 3 обвинявания, стана ясно от думите на районния прокурор Таня Димитрова.


Шофьорът на пежото Васил Станков


Шофьорът на пежото Васил Станков

„ Съществува действителна заплаха лицето да извърши други закононарушения и да се укрие. Ще желаяме непрекъснато задържане под стража. 72 часа е предварителното му задържане.  В момента се събират доказателства за присъединяване в действието на другите двама спътници - 32-годишния Владимир Митев и 23-годишния Денислав Дончев.


23-годишният Денислав Дончев

На този стадий не се налагала да се търси отговорност от притежател на пежото ”, стана ясно още от думите на прокурор Димитрова.
 
Като ги задържали, не били нападателни, а обезпокоени. Държали се обикновено, не личало, че са били под въздействието на опиати. Не са споделили каква е повода за дейностите им.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР