Снимки ФБ/Антония Първанова/Мариана ПоповаСкандал се заформи около постановката Виновни“, която

...
Снимки ФБ/Антония Първанова/Мариана ПоповаСкандал се заформи около постановката Виновни“, която
Коментари Харесай

Антония Първанова нападна Мариана Попова и Плачков: Долнопробна бутафория, липса на талант, нарцисизъм и комплекси

Снимки ФБ/Антония Първанова/Мариана Попова

Скандал се заформи към постановката „ Виновни “, която от известно време показват пред аудитория Мариана Попова и Веселин Плачков. Премиерата му за София бе в спектакъл „ Сълза и смях “, където певицата дружно с половинката си, който е създател на текста са артисти, а режисурата е на шефа на артистите Христо Мутафчиев.
Екс депутата от Национална движение „Симеон Втори" Антония Първанова показа усещанията си от играта на двамата в пост в обществената мрежа.

Как да се изразя по-възпитано?! Премиерното зрелище, на което станах очевидец довечера, на сцената на Нов трагичен спектакъл „ Сълза и смях “*, бе проваляне – липса на гений, егоизъм и комплекси.
Да, ВИНОВНИ са: режисьор и артисти, само че и всички ние сме ВИНОВНИ, по тази причина че допуснахме в спектакъл със 130 годишна история да е допустимо слагането на сходна долнопробна бутафория.
Културата ни стана доста съблечена, напряко гола.
*Нов трагичен спектакъл „ Сълза и смях “ е правоприемник на името на най-старата професионална българска столична театрална натрупа, основана през 1892 година, 12 години преди основаването на Народния спектакъл.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР