Снимки: Депутатът от Демократична България Владислав Панев коментира актуалната политическа

...
Снимки: Депутатът от Демократична България Владислав Панев коментира актуалната политическа
Коментари Харесай

Владислав Панев, ДБ: Чувам, че кандидатът на ПП за премиер ще е Асен Василев

Снимки:

Депутатът от " Демократична България " Владислав Панев разяснява настоящата политическа конюнктура в предаването " Твоят ден " по " Нова Нюз ".

" Заставаме зад решението на държавното управление за изпъждане на. Нямаме информация дали готвачът на съветското посолство се занимава с готвене или с друго. Кандидатът на Политическа партия ще бъде допустим за Демократична България, слушам, че ще е Асен Василев. Нямаме информация да не са спазени процедурите при изгонването ", сподели Панев.

Според него би трябвало да се изготви стратегия със незабавни ограничения, които да се вкарат идните месеци. " Въпросът е дали може да бъде даден подтик на нов кабинет с стратегия за нови промени в това държавното управление, в случай че не, несъмнено и изборите също са вид. Не мисля, че може да се приказва за коалиция с ГЕРБ, те имат средновековен модел на ръководство ", изясни той. 

По думите му изгонването на съветските чиновници на посолството е част от осведомителната война. " България би трябвало да води дейна политика, а не уравновесена, тъй като сме в положение на война ", акцентира Панев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР