Снимки читателСиня зона във Варна може и да има, но

...
Снимки читателСиня зона във Варна може и да има, но
Коментари Харесай

Сигнал до Петел: Синя зона може да има, но тарикатите са много повече! Ето какво се случва

Снимки четец

Синя зона във Варна може и да има, само че колкото са платените паркоместа, толкоз са и методите таксата да бъде избегната. Това сигнализира варненец, който е не просто засегнат от тарикатите, само че и от чиновниците на общинската компания, които не подхващат особени дейности против нарушителите.

Ето какво споделя индивидът:

" Живея на ул. " Батак ", която беше първа разчертана за Синя зона.

Собствениците на МПС в региона са си платили и си паркират на обозначените места, само че наподобява единствено те ( " балъците " ) си заплащат. Все повече " тарикати " паркират гратис колите си на всички вероятни необозначени места в и към Синята зона, в това число и в градинките в близост, както се вижда от фотосите.

В момента, в който върших фотосите, имаше над 10 погрешно паркирали.

Интересното е, че всеки ден чиновници на Синя зона ревизират паркираните коли, само че забележете - само на маркираните места. Многократно съм запитвал тези чиновници какво вършат, когато видят нещо сходно и отговорите са:

- не е наша работа;

- обаждаме се на шефовете ни понякога;

- пуснете сигнал в Общинска полиция;

- обадете се на 112 и така нататък

Нека Община Варна да си влезе в ролята и да контролира паркирането в Синя зона. Нека да се обозначат местата, неразрешени за паркиране, и да се лимитират подстъпите към градинките за коли!

Надявам се на някакво деяние от страна на Общината. "  





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР