Снимки: Chernomorepfc.bgОтборът на Черно море стартира лятната си подготовка. Илиан

...
Снимки: Chernomorepfc.bgОтборът на Черно море стартира лятната си подготовка. Илиан
Коментари Харесай

Черно море се събра за първа трeнировка. Живко Атанасов е единственият нов

Снимки: Chernomorepfc.bg

Отборът на Черно море започва лятната си подготовка. Илиан Илиев организира първото занятие със 17 полеви футболисти и двама вратари. Първа подготовка с “моряците ” направи Живко Атанасов. Бранителят, който за последно игра в Левски, подписа своя контракт през днешния ден и ще носи екипа на варненския тим през новия сезон, оповестява формалният уебсайт на " зелено-белите ".

Наставникът на “зелено-белите ” чака още един футболист да се причисли към тима в идващите дни, който също е бранител.



От през днешния ден до 22 юни Черно море ще се готви във Варна. На 23-и отборът пътува за Банско, където ще се организира главната част от подготовката. В зимния ни курорт Черно море ще изиграе 4 контроли. На 26 “моряците ” ще мерят сили с ЦСКА 1948, на 28 играят със Струмска популярност Радомир, а на 30-и срещат Арда Кърджали. На 3 юли варненци ще се изправят против Берое, а на 5 юли тимът се прибира във Варна.



До началото на сезон 2021/2022 година отборът, воден от Илиан Илиев ще мери сили с Виторул Констанца на 10-и, а на 14-и ще изиграе две контроли в един ден – със Созопол и Добруджа. Последната инспекция ще е на 17-и, като противникът на варненци ще бъде оповестен в допълнение.



Контроли:
26.06 – ЦСКА 1948
28.06 – Струмска популярност Радомир
30.06 – Арда Кърджали
03.07 – Берое
10.07 – Виторул Констанца
14.07 – Созопол и Добруджа
17.07 – търси се съперник

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР