Снимки БулфотоТърсене и спасяване при авиационно произшествие се разигра на

...
Снимки БулфотоТърсене и спасяване при авиационно произшествие се разигра на
Коментари Харесай

Спасяваха хора от катастрофирал самолет на плажа във Варна

Снимки Булфото

Търсене и избавяне при авиационно произшествие ” се разигра на плажа  в кв. „ Аспарухово. В интервала 18 – 20 септември, във Варна се организира Национално взаимно обучение „ Търсене и избавяне при авиационно произшествие и очистване на следствията ”, оповестява Булфото. Учението обгръща дейности на съставните елементи на Единната избавителна система по образуване, управление и взаимоотношение на силите и средствата за търсене, избавяне и очистване на следствията при авиационно произшествие на въздухоплавателно средство до воден обект.

Днес беше практическата част от учението на в региона на плажна линия на кв. „ Аспарухово “. В него ще участваха екипи: Министерство на вътрешните работи, МТИТС, МО, Министерство на здравеопазването, Община Варна, БЧК и други Организатори са Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “, в осъществяване на условия на Конвенцията за интернационалното гражданско въздухоплаване, Закона за гражданското въздухоплаване, Закона за отбрана при бедствия и Наредба № 12 на МТИТС.









Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комента
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР