снимки БулфотоТаксиметровите шофьори повториха днес протеста си от вчера, защото

...
снимки БулфотоТаксиметровите шофьори повториха днес протеста си от вчера, защото
Коментари Харесай

Такситата днес отново са на протест в София, вчера никой не чул какво искат

снимки Булфото

Таксиметровите водачи повториха през днешния ден митинга си от през вчерашния ден, тъй като считат, че никой не е чул техните претенции и тяхната проява е била провалена от митинга за оставка на държавното управление. Снимки от новата акция популяризира Булфото.

От Федерация на таксиметровите водачи и превозвачи декларират, че през вчерашния ден са били нападателно предизвикани и атакувани от провокатори от антиправителствения митинг в триъгълника на властта.



Исканията им са фирмите да създадат отстъпки от лизинговите схеми и вътрешнофирмените си такси в размер 50 на 100 за период от 3 месеца, а комерсиалните банки да предложат отстъпки по заемите на таксиметровите компании в същия размер и период и Българската банка за развиване да ги компенсира в размер пропуснатите изгоди за интервала. Водачите упорстват активността им да бъде приравнена към публичния градски превоз и да се прекрати активността на компаниите за нерегламентиран транспорт, както и да техническият обзор за тях да важи 12 месеца, прецизира БНР.



За сметка на това такситата оферират да возят гратис лекари, учители и духовници, защото това били най-важните фигури в обществото ни сега.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР