Снимки: БулфотоМалък самолет е паднал на частно летище край село

...
Снимки: БулфотоМалък самолет е паднал на частно летище край село
Коментари Харесай

Пострадалите от падналия самолет са на 41 и 52 години. Състоянието им е стабилно

Снимки: Булфото

Малък аероплан е паднал на частно летище край село Бъзън, Русенско.  Той се е блъснал в дърветата, а двама души, които са били на борда, са потърпевши. Те са откарани с две коли за спешна помощ на „ Спешна помощ “ в русенската болница. Сигнал за случая е постъпил малко след 13 часа, оповестява " Булфото ".

На летището по това време са кацали два самолета. По думите на очевидци, ултра лекият аероплан, който е за разходки, съвсем е докоснал пистата, когато е бил подхванат от мощен непряк вятър. Поривът го е запратил в дърветата, които се намират настрана, и е аварирал. На мястото са били изпратени екипи на полицията и пожарната, които са отделили региона. Пострадали са двама мъже – единият на 41 години е със счупена ръка, а другият на 52 години с комоцио и контузия на главата и ще остане за наблюдаване в Неврохирургия.



Няма заплаха за живота им. По думите на притежателя на частното летище, водачът не е уведомил за кацането си. До момента не е имало други произшествия. Случаят следва да се проверява от профилираното звено към Министерството на превоза.


 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР