Снимки Булфото, ВМРО-ВарнаВсяко нещо, което е в полза на българския

...
Снимки Булфото, ВМРО-ВарнаВсяко нещо, което е в полза на българския
Коментари Харесай

Каракачанов във Варна: Продължаваме да защитаваме интересите на българските превозвачи

Снимки Булфото, ВМРО-Варна

„ Всяко нещо, което е в интерес на българския бизнес, е приоритет за мен и Вътрешна македонска революционна организация. Не ни интересуват бюрократите в Брюксел, не се тормозим да пазиме националния интерес. “ Това съобщи ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и лидер на листата за народни представители във Варна Красимир Каракачанов по време на среща с транспортния отрасъл във Варна.

Превозвачите подчертаха дейната роля на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутата Ангел Джамбазки против пакта „ Мобилност “ и благодариха за постоянството и позицията на организацията.

По думите им връзката на сектора с държавното управление и институциите би трябвало да се ускори. Те желаеха да бъде възобновен водния пътнически превоз, който би могъл да бъде огромен източник на доходи и в региона на туризма.



Според Каракачанов страната може и би трябвало да се намеси в тези браншове, където частният бизнес не е заинтригуван.

„ През последните години се постанова тезата, че страната е неприятен собственик, което не е правилно. Тя може да играе ролята на катализатор и инспектор “, безапелационен е ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

Превозвачите означиха, че варненската листа на Вътрешна македонска революционна организация е добре уравновесена и има посланичество на техния отрасъл в лицето на Венцислав Сивов, който е ръководител на Постоянната комисия по превоз към Общински съвет Варна и Красимир Кондов, притежател на транспортна компания.

Междувременно ВМРО-Варна кани дамската общност на морската столица на среща-разговор с претендента за депутат и известна наша актриса Ернестина Шинова и водача на листата на ВМРО-Варна Красимир Каракачанов, на 10.03.2021 година от 17.30 ч. в зала `` Европа``.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР