Снимки: Булфото и 7/8 ТВРосица Кирова, която бе свалена от

...
Снимки: Булфото и 7/8 ТВРосица Кирова, която бе свалена от
Коментари Харесай

ГЕРБ назначава отстранената от партията на Слави Трифонов Росица за водач на листа

Снимки: Булфото и " 7/8 ТВ "

Росица Кирова, която бе свалена от поста регионален координатор на партията на Слави Трифонов „ ИТН “ във Видин и изключена от групировката поради фотография във Facebook с премиера Бойко Борисов, ще бъде лидер на листата на ГЕРБ в града на Баба Вида, съобщава  , базирайки се на собствен източник.

Лидерът на „ ИТН “ я заличи като локален представител на партията, откакто тя се качи в джипа на премиера Бойко Борисов и седна на кафе с него. Това  можело да подложи на офанзиви партията на шоумена.

„ Да, към този момент не съм регионален координатор на „ ИТН “. Да, обвързвано е с визитата на премиера Бойко Борисов в Северозападна България. Достоен човек съм и не считам, че трябваше да откажа тази среща “, съобщи тогава Кирова.

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов ще води листата на обединението СДС-ГЕРБ в един от трите изборни столични региона, най-вероятно в 23-ти.

Двете партии се записаха през днешния ден в ЦИК. Традиционният лидер на листата на ГЕРБ в 23 регион Томислав Дончев най-вероятно ще бъде този път първи в 24-ти МИР, само че за там се спряга и името на министъра на превоза Росен Желязков.

Илия Лазаров, основен секретар на Съюз на демократичните сили, също ще бъде лидер на листа в някой регионален град, според съдружното съглашение.
Пламен Юруков, който бе за малко водач на Съюз на демократичните сили, е номиниран в Пловдив, следва да се взема решение на кое място ще бъде.

Там № 1 e самият Бойко Борисов, след него е някогашният кмет Иван Тотев. В Бургас регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили Вълчо Чолаков е номинацията на сините, на кое място ще бъде, ще се взема решение занапред.

Съюз на демократичните сили ще има хора на първите 6 места още във Варна, Ямбол, Сливен, Благоевград и други Освен това те оферират и изявени персони за гражданските квоти.

Сините ще разчитат на 4-6 депутати в идващия парламент и чакат 35 000 преференции, което значи над 100 000 гласа за обединението ГЕРБ-СДС

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР