Снимки: БлицИзвестният автоджамбазин Светослав Петков - Лъвицата, който успя да

...
Снимки: БлицИзвестният автоджамбазин Светослав Петков - Лъвицата, който успя да
Коментари Харесай

Ексклузивно. С този джип известният автоджамбазин Лъвицата е успял да избяга от клопката на полицията

Снимки: Блиц

Известният автоджамбазин Светослав Петков - Лъвицата, който съумя да избяга при акция на ГДНП в столичния квартал " Витоша ", е духнал от мястото на престъплението с тузарски джип БМВ Х3, написа Блиц.

По време на екшъна Лъвицата е блъснал полицейска кола. 



Припомняме, че по-рано арестуваха именития автокрадец Георги Воденичаров-Кико. Акцията е на ГДНП и е станала в столичния квартал " Витоша ", в миг на кражба. Кико се е опитал да задигне супер тузарско БМВ 7 от най-новите серии. При ареста джамбазинът е оказал опозиция, опитал е да избяга със отмъкнатото возило и е блъснал полицейски автомобил.



Воденичаров е дясна ръка гуруто в тази " специалност " Светослав Петков - Лъвицата, който е бил с него при закононарушението и е съумял да избяга. Двамата се славят като най-хубавите в този поминък. Занимават се с обири сами на най-новите коли. Задигат коли за 60-70 хиляди лв.. БВМ-то, с което кримигероят е съумял да избяга, е било пилотна кола. Нейната цел е била да се движи пред откраднатото возило, с цел да предизвести при възможен риск по маршрута.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР