Снимки Български патриотиКандидат - депутати от Коалиция Българските патриоти ВМРО,Воля,

...
Снимки Български патриотиКандидат - депутати от Коалиция Българските патриоти ВМРО,Воля,
Коментари Харесай

Българските патриоти в Аксаково: Борбата срещу демографския срив и запазването на българското семейство са приоритетни за нас

Снимки Български патриоти

Кандидат - депутати от Коалиция Българските патриоти " Вътрешна македонска революционна организация,Воля, НФСБ " се срещнаха с поданици на община Аксаково. На срещата в читалището в общината участваха персонално водача на Вътрешна македонска революционна организация -БНД Красимир Каракачанов и кандидат - депутатите Венцислав Сивов и Златина Любенова от Вътрешна македонска революционна организация, и Иван Иванов от гражданската квота на обединението.

Пред жителите на Аксаково те показаха целите в предизборната стратегия на патриотите и главните си хрумвания за ръководство на страната, както и опасенията си от операции на вота поради разкриването на секции в Турция.

Сред главните тематики бяха опитите за вмешателство на Движение за права и свободи и пробутване на турски ползи в България както и заплахата за замяна на вота с квалифициран всеобщ избирателен туризъм.



Борбата против демографския срив и запазването на българското семейство са главните ни задания за решение в идващия парламент, сподели на срещата регионалния координатор на Вътрешна македонска революционна организация Варна, Венцислав Сивов.

Социалните ограничения - повишение на пенсии и приходи, понижаване на налозите и помощите за дребния бизнес в програмата на патриотите предизвикаха интереса на присъстващите на срещата.



Джендър и пролибералните офанзиви към България също станаха тематика на диалог. На 11 юли нямаме право на неточност, с цел да защитим и нас, и фамилиите си, и родината си, сподели пред жителите на Аксаково водача на ВМРО-БНД, Красимир Каракачанов. С новите 121 секции в Турция може да бъде възобновен нашия избор, припомниха патриотите и приканиха присъстващите да изберат патриотичната коалиция с номер 16 в интегралната бюлетина.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР