Снимката с камиона, спрял на сантиметри от отворилата се бездна

...
Снимката с камиона, спрял на сантиметри от отворилата се бездна
Коментари Харесай

Шофьорът Луиджи се спаси, след като другa кола го изпревари и полетя от моста

Снимката с камиона, спрял на сантиметри от отворилата се пропаст на виадукта в Генуа, стана знак на нещастието. Неговият водач – 38-годишният Луиджи, се счита за оживял по знамение.

Луиджи кара камиона на компанията, за която работи, само че в последния миг го изпреварва кола. По тази причина той понижава внезапно скоростта си. В идващия миг вижда по какъв начин надминалият го автомобил полита надолу, откакто мостът се разцепва. Луиджи удря внезапно спирачки и минава на задна скорост. Отваря вратата на колата си и стартира да бяга обратно. Камионът с надпис „ Баско ” остава на сантиметри от бездната със разпален мотор през целия ден от нещастието.

„ Само един момент още и щях да съм мъртъв и аз ”, не може да си поеме мирис Луиджи. Той оставя в камиона си всичко – документи, пари, ключове.

Като оживяла по знамение, само че и с помощта на едно момче, се счита и 44-годишната Валентина Галбусера, която e лекарка в медицински център за кръвопореливане.

„ Бях на моста с колата си и видях пред себе си по какъв начин се разцепва – като на кино. След това пристигна едно момче, или може би беше ангел, не знам. Спомням си единствено по какъв начин ме погледна в очите и сподели – да бягаме! ” Така открих сили да се опомня и да изскоча от колата. Само с помощта на това момче! В идващия миг и моята кола беше долу под моста на части. ” /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР