Снимката на Уинстън Чърчил изчезна от списъка на Google на

...
Снимката на Уинстън Чърчил изчезна от списъка на Google на
Коментари Харесай

Британски медии: Google забрани Чърчил

Снимката на Уинстън Чърчил изчезна от листата на Гугъл на английските министър председатели тази заран, до момента в който протестиращите приканват статуята му да бъде съборена.

Британският водач от времето на Втората международна стана единственият министър председател, който остана без фотография. Гугъл съобщи, че изображението е изчезнало заради актуализация и сподели, че ще бъде позволено „ допустимо най-бързо ". Към 11.30 ч. Изображението на Чърчил се върна в листата, макар че повода за неговото неявяване към момента не е изцяло обяснена.

Последният епизод идва на фона на нарастващ спор към мемориала на Чърчил на Парламента на Парламента, като последователите на Black Lives Matter приканват той да бъде съборен.

29-годишният Имарн Айтън, който изнесе речи дружно с артиста от Междузвездни войни Джон Бойега в поддръжка на придвижването BLM, съобщи, че през вчерашния ден паметникът би трябвало да бъде изместен в музей.

Полицията наложи полицейски час в опит да потуши вълненията.

Борис Джонсън се изрече против това, което дефинира като „ расисткото самозабравяне ", следено по време на демонстрации през вчерашния ден, откакто беше изправен пред рецензии за отговора си на вълненията тази седмица.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР