Снимката на спящия гол премиер е направена от жена, няма

...
Снимката на спящия гол премиер е направена от жена, няма
Коментари Харесай

Валерия Велева: Снимката на спящия гол премиер е направена от жена, няма начин да е от мъж

Снимката на спящия гол министър председател е направена от жена, няма метод да е от мъж. Това допусна в „ Неделята на NOVA ” основният редактор на „ Епицентър “ Валерия Велева.

„ Ако влезем в схемата на интрига, то тази фотография е направена от жена, няма метод да е направена от мъж.
Няма по какъв начин мъж да направи фотография на латентен гол мъж “, уверена е журналистката.

Според нея с сходни фотоси създателите няма да съумеят да смъкват премиера и държавното управление. „ Премиерът има доста душмани, въпросът е кой може да го смъкна. С такива фотоси няма по какъв начин да стане. Възможно е някой да го изнудва, допустимо е някой да го предизвестява. Но резултатът ще бъде нулев, занапред желая да кажа на създателите “, сподели Валерия Велева.

Другият посетител – политологът Георги Харизанов, не се съгласи, че единствено жена може да направи скандалната фотография на спящия министър председател. И допусна, че на Цветан Цветанов няма да му се откаже достъп до Бойко Борисов, в случай че изиска среща с него. „ При хипотетична обстановка Цветан Цветанов няма да бъде спрян от среща с премиера – такава догадка съществува. Не е правилно, че единствено жена може да направи тази фотография “, съобщи Харизанов.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР