Снимката на Чочо и Ангела на мрака от Слънчев бряг,

...
Снимката на Чочо и Ангела на мрака от Слънчев бряг,
Коментари Харесай

Чочо, който води Ангела на верига: Аз я уважавам, тя е моята жена

Снимката на Чочо и Ангела на мрака от Слънчев бряг, на която тя е окована със синджир и водена из центъра на курорта безусловно взриви обществената мрежата.

Чочо е престъпно проявен и е лежал в пандиза 3 години за склоняване към проституция. Ангела е на 20 години и за нея това е първата сериозна връзка. Двамата са се срещнали на морето, където тя е работила преди година. Първоначално стартират да си пишат във Facebook. Виждали са се единствено един път преди да решат да се изнесат да живеят дружно. Твърдят, че любовта им е по-силна от всичко.

Ангела е отгледана без татко, а майка й съобщи, че не е виждала скандалните фотоси из мрежата, само че не пречи на избора на щерка си. Момичето твърди обаче, че тя няма нищо срещу.



"Правя го за себе си и за нас. На двамата ни харесва. Така си демонстрираме страстите “, споделя Ангела в предаването "Офанзива " по Канал 3.

За влюбената двойка, това което вършат е единствено да показват половите си мечти пред хората, нещо което естествените хора не биха си помислили. Ангела твърди, че по-обичана жена от нея няма и е взела решението да се разхожда със синджир наедно с възлюбения си. Чочо от своя страна споделя, че почита и уважава жена си и я прави доста щастлива. Планират женитба, за която „ ще се приказва дълго”.

„ Това, че в повеждам на синджир не значи, че не я обичам. Аз я почитам и тя е моята жена “, споделя Чочо.

„ Наясно съм с неговото минало. Той се е трансформирал и аз съм видяла това е него. Аз съм една от най-обичаните и уважавани дами. Синджира сме го поставили преди половин година “, споделя влюбената жена.

„ Да като цяло си падам по хард осъществяванията в леглото. Имаме конфликт от страсти “, разкри Ангела. Чочо добави: „ Не всеки един секс е плесници. Важно е разнообразието “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР