Снимката е илюстративнаТова съобщиха от организацията за защита на жертви

...
Снимката е илюстративнаТова съобщиха от организацията за защита на жертви
Коментари Харесай

Чисто голи момичета снимани от баща си в Пловдив

Снимката е илюстративна
Това оповестиха от организацията за отбрана на жертви под тепетата. Там майката на момиченцата е потърсила помощ, защото била подложена на душевен и физически тормоз от брачна половинка си. Тя признала и за разголените фотоси на децата си, които разкрила в компютъра и в мобилния телефон на бащата. Юристите на организацията незабавно уведомили правозащитните институции.

Жената е получила правосъдна заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение и мъжът й е изведен наложително от фамилното жилище. Забранено му е да доближава жена си и дъщерите си и да прекрачва прага на жилището им, написа " 24 часа ". " Сексуалното посягане върху деца зачестява. През лятото ще бъде пусната онлайн платформа, където ще могат да се подават сигнали за такива случаи, в това число и анонимни. Идеята е потърпевшите да не се тормозят ", обясниха от пловдивската организация.

Адвокати ще съветват жертвите какви ограничения да подхващат и ще водят гратис делата им. Финансирането е по европейски план за подкрепяне на малолетни и възрастни, които са претърпели обезчестяване или блудничество. На платформата ще е качена и информация с телефони и адреси на способените органи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР